De werkzaamheden aan de riolering in de Grunobuurt zijn in volle gang .... dat kan niemand ontgaan zijn. Op dit moment worden er op twee locaties in de Grunobuurt werkzaamheden verricht.

Locatie 1:
Fietspad Paterswoldseweg: riolering gereed in week 47. Aansluitend wordt er gewerkt aan de voetpaden en de parkeerplaatsen en tenslotte, in week 50, zullen er asfaltwerkzaamheden plaatsvinden op deze locatie.

Locatie 2:
De rioleringswerkzaamheden vanaf de Muntinglaan in de Snelliusstraat tot de Van Leeuwenhoekstraat zijn gereed week 47 en aansluitend wordt er verharding aangebracht. Voor de kerst wordt het overige deel van de Snelliusstraat niet aangepakt.

Algemeen:
Tijdens de werkzaamheden op de Paterswoldseweg zijn onverwachte obstakels in de ondergrond aangetroffen welke vertragend hebben gewerkt. Vanwege deze obstakels en de slechte weersomstandigheden van de laatste periode  is er een vertraging van ca. 5 weken opgelopen in de gepubliceerde planning op deze website (LINK).

De bewoners worden 2 weken vooraf (middels een informatiebrief) op de hoogte gebracht van geplande werkzaamheden in de eigen straat.

nieuwsbrief

@grunobuurt

Grunobuurt

RT @Oranjebuurt: De vrijmarkt is dit jaar in het Noorderplantsoen en niet langs de singels. Er is ook een kindervrijmarkt in de Westerhaven…

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Lees de berichten uit de Grunotuin

Ontdek de Plek in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Lees over de VvE van de Bewoners van de Grunobuurt