•  

  Praat mee over de toekomst van het Stadspark

  Het Stadspark is het grootste park van de stad met prachtige bomen, lange lanen, mooie vijvers en vele soorten planten en diertjes. Een fijn park waar veel mensen dagelijks door heen fietsen, sporten, wandelen, spelen en van genieten. Een park om zuinig op te zijn.

  Natuurlijk willen we dat graag zo houden, juist ook voor de toekomst.

  De gemeenteraad van Groningen wil graag weten wat u vindt van het Stadspark en welke ideeën u heeft. Wat is er nodig om het Stadspark zo mooi en fijn te houden? Wat moet er veranderen? Of moeten we juist niks doen?

  Samen met de gemeenteraad nodig ik u van harte uit voor een goed gesprek over de toekomst van het Stadspark. Iedereen is welkom.

  Dinsdag 2 oktober, 20:00 uur, Ni Hao, Paviljoenlaan in het Stadspark

  Met uw inbreng kan de gemeente een goede toekomstvisie maken voor het Stadspark. En we zijn ook best benieuwd naar de ideeën van de kinderen. Vraagt u hen ook nog even...?

  We spreken u graag op dinsdagavond 2 oktober.

  Roeland van de Schaaf

  Wethouder Stadsontwikkeling

   


 • Donderdag 27 september geeft BAM bij het Willem Lodewijk Gymnasium een presentatie over de planning van de onderdoorgang Paterswoldseweg en de mogelijke hinder tijdens de buitendienststelling van 15 tot 29 oktober.


 • Woensdag 19 september 2018 geeft Stijn Lechner, de assistent-coach van Donar (jeugd onder de 24) van 13.00-14.00 uur, 14.00-15.00 uur en 15.00-16.00 uur basketbalclinics op de sport- en beweegplek Laanhuizen.

  Ben je jonger dan 24 jaar en lijkt het je leuk om een keer te basketballen? Kom dan naar één van deze basketbalclinics!


 • In verband met het vervangen van oude gasleidingen is het stukje Hoornsediep tussen Parkweg en Van der Waalsstraat gesloten van maandag 3 september 7:00 uur t/m (naar verwachting) woensdag 5 september 16:00 uur. Ook de oude leidingen in de Van der Waalsstraat worden vervangen. De winkels zijn via de omleidingsborden bereikbaar.

  Meer informatie over werkzaamheden vind je op www.groningenbereikbaar.nl/actuele-verkeersinformatie.

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Meer informatie OK