Team Kapsalon Perdon


In de rubriek ‘Ondernemen in de Grunobuurt’ maken we nader kennis met de vele ondernemers die gevestigd zijn in de Grunobuurt. Deze keer gaan we in gesprek met Hetty van Kapsalon Perdon, gevestigd op de hoek Parkweg/Hoornsediep. De zaak is op 4 juli 1949 geopend. Team Kapsalon Perdon bestaat uit Hetty, Piet, Martine en Charissa.

Hoe ben je in het ondernemerschap gerold?
"Ik zou zeggen vanzelf. Mijn ouders zijn de kapsalon begonnen en doordat mijn vader vroeg is overleden ben ik er vanzelf, en met heel veel plezier, ingerold. Nu sta ik samen met mijn man, dochter en een fijne collega in de zaak."

Wat maakt de Grunobuurt volgens jou een fijne buurt?
"Ten eerste ben ik er zelf opgegroeid, dus ik ben eigenlijk altijd in de vertrouwde omgeving gebleven, ondanks dat er veel veranderd is. Maar ondanks al deze veranderingen blijft het een hele fijne kant van de stad. Er zijn nog steeds veel oud-bewoners en vele nieuwe bewoners die samen voor een prettig woon- en werkklimaat zorgen."

Wat maakt Kapsalon Perdon bijzonder?
"We bestaan al erg lang en ik denk dat dat ons bijzonder maakt. Het hele team doet haar uiterste best doen om al onze klanten naar de zin te maken en het terugkeerpercentage is hoog. Dus hopelijk zijn we de goede weg ingeslagen."

Wat vind je het leukst aan ondernemer zijn in de Grunobuurt?
"Het leukste aan ondernemer zijn in de Grunobuurt is toch wel het gevoel om bij te kunnen dragen aan de maatschappij en deze buurt."

 

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

RT @Nijestee: Hebben wij onlangs onderhoud uitgevoerd aan uw keuken, badkamer, toilet of cv of zijn we voor een andere grote klus bij u gew…

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Meer informatie OK