In de rubriek ‘Ondernemen in de Grunobuurt’ maken we nader kennis met de vele ondernemers die gevestigd zijn in de Grunobuurt. Deze keer gaan we in gesprek met Danića van Beautycare Groningen, gevestigd aan de Parkweg op nummer 147.

Hoe ben je in het ondernemerschap gerold?

”Ik werkte fulltime als directiesecretaresse, maar had altijd al veel passie voor uiterlijke verzorging. Het geven van resultaatgerichte behandelingen gaf mij altijd een enorme voldoening. Het voelt goed om mensen blij te maken met bijvoorbeeld mooie wimpers of wenkbrauwen. Ik ben aan huis in een slaapkamer begonnen en heb nu, na bijna 9 jaar, 3 bedrijven in Groningen in de uiterlijke verzorging. De focus ligt vooral op wimpers en wenkbrauwen. Dit had ik 9 jaar geleden nooit kunnen bedenken. Naast de zaak aan de Parkweg, hebben wij een groothandel in wimpers en wenkbrauwen aan de Energieweg (Lash & Brow Company) en een Lash & Brow Bar in de Folkingestraat. Inmiddels bestaat mijn team uit 7 dames.”

Wat maakt de Grunobuurt volgens jou een fijne buurt?

”Onze zaak in de Grunobuurt zit net buiten het centrum en dat is minder hectisch. Het is gemakkelijk om bij en om de Parkweg te parkeren. De bereikbaarheid, nabij de ring en bereikbaar vanaf de A7 en A28 is ook een voordeel. ”

Wat maakt Beautycare Groningen bijzonder?

”We zijn inmiddels heel allround en bieden alle behandelingen aan op het gebied van uiterlijke verzorging. Tevens leveren we kwaliteit en zijn we ontzettend servicegericht.”

Wat vind je het leukst aan ondernemer zijn in de Grunobuurt?

”De sfeer in dit gedeelte van Groningen. Het leeft heel erg en in de zomer zijn er veel vrolijke mensen in en om het Stadspark. Het geeft dan een soort vakantiegevoel.”

Van de website beautycaregroningen.nl

Als u bij Beautycare Groningen binnenkomt merkt u dat er een gemoedelijke sfeer is. U voelt zich meteen op uw gemak. Hetgeen wij belangrijk vinden. Een salon moet geen drempel zijn om naar toe te gaan, maar toegankelijk zijn voor alle doelgroepen, van jong tot oud en voor mannen en vrouwen. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvende informatie en een eerlijk en deskundig advies! Tevens hebben wij veel ervaring in huis en kunt u bij ons terecht voor huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen en producten. Wij worden regelmatig getraind om zo onze kennis op een hoog niveau te houden. 

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Meer informatie OK