De Wijkraad Grunobuurt organiseert maandag 25 juni a.s. een Heel de Buurt-vergadering waar u van harte welkom bent. Het programma treft u hieronder aan.

De Grunobuurt is een prachtige wijk om te wonen en te werken. De wijkraad van de Grunobuurt informeert u (sinds 2010) over actuele onderwerpen en zet zich graag in voor de leefbaarheid in de Grunobuurt ... maar de wijkraad vindt het nog belangrijker om te horen welke onderwerpen u als bewoner belangrijk vindt! Heeft u zelf een agendapunt voor deze bijeenkomst? Mail deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u verhinderd op 25 juni maar wilt u wél een belangrijk onderwerp aankaarten en dat graag met ons bespreken? Dan nodigen wij u uit om dit met ons te delen. U bent dan bijvoorbeeld welkom op 18 juni of 9 juli om 19:30 uur op ons Spreekbuurtje. Dat is een half uur voorafgaand aan de bestuursvergadering van de wijkraad in buurtpand Koppel (Grunostraat 1). De koffie/thee staat dan klaar! Uiteraard kunt u ook een mail sturen over onderwerpen die u belangrijk vindt en onze mooie Grunobuurt raken.

Meer weten over de wijkraad? Klik dan eens door naar: http://grunobuurt.nl/wijkraad/wijkraad-grunobuurt

 

nieuwsbrief

@grunobuurt

Grunobuurt

Hoor je wat of voel je wat trillen? Dat kan. Vanavond en vannacht, tussen ongeveer 20.00 uur en 04.00 uur aanbrenge… https://t.co/QUmI4Ywtj1

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt
Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Meer informatie OK