De Wijkraad Grunobuurt organiseert maandag 25 juni a.s. een Heel de Buurt vergadering waar u van harte welkom bent.Het programma treft u hieronder aan.

De Grunobuurt is een prachtige wijk om te wonen en te werken. De wijkraad van de Grunobuurt informeert u (sinds 2010) over actuele onderwerpen en zet zich graag in voor de leefbaarheid in de Grunobuurt ... maar de wijkraad vindt het nog belangrijker om te horen welke onderwerpen u als bewoner belangrijk vindt! Heeft u zelf een agendapunt voor deze bijeenkomst? Mail deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u verhinderd op 25 juni maar wilt u wél een belangrijk onderwerp aankaarten en dat graag met ons bespreken? Dan nodigen wij u uit om dit met ons te delen. U bent dan bijvoorbeeld welkom op 18 juni of 9 juli om 19:30 uur op ons Spreekbuurtje. Dat is een half uur voorafgaand aan bestuursvergaderingen van de wijkraad in buurtpand Koppel (Grunostraat 1). De koffie/thee staat dan klaar! Uiteraard kunt u ook een mail sturen over onderwerpen die u belangrijk vindt en onze mooie Grunobuurt raken.

Meer weten over de wijkraad? Klik dan eens door naar: http://grunobuurt.nl/wijkraad/wijkraad-grunobuurt

 

nieuwsbrief

@grunobuurt

Grunobuurt

Van 20 t/m 23 juni laten de examenstudenten van Noorderpoort weer zien wat ze kunnen tijdens het Impressfest. Thema… https://t.co/VBp0uELKsl

Grunobuurt

Heb je vragen of opmerkingen voor de wijkraad van de Grunobuurt? Kom het morgenavond (maandag 18 juni) vertellen tu… https://t.co/5okf9nFSZT

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Lees over de VvE van de Bewoners van de Grunobuurt

Door gebruik te maken van deze buurtwebsite gaat u akkoord met de cookies op deze site.
Meer informatie Ja, prima! Ik lust geen koekjes