Donderdag 27 september geeft BAM bij het Willem Lodewijk Gymnasium een presentatie over de planning van de onderdoorgang Paterswoldseweg en de mogelijke hinder tijdens de buitendienststelling van 15 tot 29 oktober.

Bron: brief aan aanwonenden, BAM, 19 september 2018 – bewerkt, red.

De voorbereidingen voor het maken van de onderdoorgang in de Paterswoldsweg zijn volop aan de gang voor het project Extra Sneltrein Groningen Leeuwarden (ESGL).

Onderdeel van deze voorbereiding is het uitplannen van de buitendienststelling van oktober dit jaar. Tijdens deze periode, van 15 tot 29 oktober, werkt BAM 24 uur per dag door. Er rijden dan geen treinen tussen Groningen en Sauwerd en Groningen en Leeuwarden. De werkzaamheden geven hinder voor aan- en omwonenden.

Om je een duidelijk beeld te geven van de hinder en van de planning, heeft BAM een informatieavond gepland:

donderdag 27 september van 19.30 tot 20.30 bij het Willem Lodewijk Gymnasium, Verzetsstrijderslaan 220

Tijdens deze avond presenteert BAM plenair de planning. Na de presentatie is het mogelijk vragen te stellen en in detail naar de planning te kijken.

Kun je niet naar deze avond komen en wil je wel informatie? Na 8 oktober vind je de presentatie op www.prorail.nl/projecten/extra-sneltrein-groningen-leeuwarden en via de Facebookpagina van de onderdoorgang op www.facebook.com/ESGLPWW.

Foto's en meer informatie over de onderdoorgang Paterswoldseweg vind je ook bij Projecten & Werkzaamheden op deze site, bij Onderdoorgang Paterswoldsweg.

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok