Vrijdag 15 november 2013 van 14.00-16.00 uur

Het college van Burgemeester en Wethouders brengt elk jaar een bezoek aan één wijk in de stad ... en dit jaar is de Grunobuurt aan de beurt. Tijdens dit bezoek wil het college vooral graag zien en horen wat de wijkbewoners bezighoudt, waar de buurt trots op is en welke "speciale" dingen gebeuren er in de wijk. Hoe bevalt het je om er te wonen?

Burgemeester en wethouders willen met de bewoners en met bewonersorganisaties in gesprek en dat het liefst in een leuke productieve en informele sfeer! De bewonersorganisaties van Grunobuurt Noord (HWK) en Grunobuurt Zuid (Wijkraad Grunobuurt) zijn de ontvangende partij en bewoners van de Grunobuurt zijn uitgenodigd om er bij aanwezig te zijn.

Zou u / je wat willen vragen of wil je graag iets kwijt. Dit is een mooie gelegenheid! Dus wilt u / wil jij je alvast graag aanmelden om mee te doen aan dit programma dan kan dat door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De inhoud van het programma wordt eind oktober bekend gemaakt.

 

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok