WIJKAGENT STELT ZICH VOOR

Mijn naam is Gertjan van Bruggen en ik ben sinds dit voorjaar wijkagent in de wijken Laanhuizen, Grunobuurt, Zeeheldenbuurt, Badstratenbuurt, Stadspark en Industrieterrein Peizerweg. Ik heb de plek overgenomen van Johan Bloem, die nu een andere wijk onder zijn hoede heeft. Hiervoor werkte ik als wijkagent in De Wijert. Ik werk nauw samen met de wijkagenten van de aangrenzende wijken: Martin Tillema (Rivierenbuurt en omstreken), Martin van Wieringen (Oosterpoort en omstreken) en Wilko Koster (jeugdagent).

WERKZAAMHEDEN VAN DE WIJKAGENT

Onze hoofdtaak als wijkagent is het bijdragen aan een veilige leefomgeving. Hierin heeft de wijkagent een signalerende en adviserende rol. Wij richten onze aandacht daarbij onder andere op geweldszaken, inbraken of andere strafbare feiten, maar ook op diverse vormen van overlast, zoals drugsoverlast of schennisplegers. We werken veel samen met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties.

Met vragen of voor advies over zaken die in de wijk spelen, kunt u bij ons terecht. Maar ook uw ideeën en initiatieven kunnen zeer waardevol zijn. Spreek ons daarom gerust aan. U kunt natuurlijk ook bellen via 0900-8844.

BEREIKBAARHEID

Mijn collega’s en ik streven ernaar om een gedeelte van elke dienst in de wijk aanwezig te zijn. Als u iets met ons wilt bespreken, kunt u ons altijd op straat aanspreken. Wanneer u een beroep op ons doet, zullen wij u helpen of doorverwijzen naar één van onze veiligheidspartners bijvoorbeeld Meldpunt Overlast van de gemeente Groningen, buurtbemiddeling, een woningbouwvereniging of een hulpverleningsinstantie.

Ook kunt u natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen via het algemene telefoonnummer 0900-8844 (geen spoed, wel politie), bij spoed belt u met 112.

Twitter: https://twitter.com/g_vanbruggen

Op www.politie.nl vindt u meer nieuws over uw wijk en de politie in het algemeen.

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok