Het was wederom een SUPERgeslaagd feest, onze kerstborrel 2015!

Ruim 130 buurtbwoners hebben we kunnen verwelkomen op vrijdag 18 december. De gasten werden om 17.00 uur ontvangen bij ons Buurtcentrum Stadspark met glühwein en warme chocolademelk. Het koor Ratatouille trakteerde de Grunobuurters op kerstliederen.

Om 18.00 uur werd het buffet geopend dat volledig door vrijwilligers was samengesteld. Achttien buurtbewoners hebben er met een diversiteit aan soepen, stamppot, pasta's, salades, hartige taarten, toetjes etc. voor gezorgd dat het een geslaagd feest is geworden.  En ook dit jaar weer een verloting met leuke prijsjes.

Vanaf 20.00 / 21.00 ging iedereen met een fijne kerstgedachte naar huis!

Om de foto's te bekijken ... klik HIER

Als organisatie van de kerstborrel kregen we veel complimenten. Dat is fijn om te horen, want daar doen we het voor. Namens de Wijkraad en Buurtcentrum, dank aan allen die dit hebben bewerkstelligd!
 
Corrie Ossewaarde,
Voorzitter Wijkraad Grunobuurt en Buurtcentrum Stadspark

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

Vandaag in 2014. Blok Typhoon is in aanbouw. Het casco van de begane grond staat. De zandweg wordt de James Wattst… https://t.co/c7ia5K8biE

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

wijkvernieuwing Grunobuurt-Noord

Stadspark Groningen tegel sec

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Tegel sec Festivals Stadspark
Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.