De vogelhuisjes hangen alweer anderhalf jaar en de meeste vogelhuisjes hebben sindsdien ook al bewoners mogen verwelkomen, hartstikke leuk! Bewoning houdt wel in dat de vogelhuisjes weer gecontroleerd en schoongemaakt moeten worden. Dat schoonmaken valt reuze mee: eventuele resten van oude nestjes eruit halen, de binnenkant even schrobben met een borstel en weer ophangen. De vogelhuisjes die met de hoogwerker zijn opgehangen hoeven (gelukkig!) niet schoongemaakt te worden.  

De Vogelhuisjeswerkgroep heeft voor de schoonmaak een datum geprikt: zondag 16 oktober 2016.

19 september 2016

We verzamelen om 11.00 uur bij Koppel (Grunostraat 1) onder het genot van een kopje koffie/thee & koek. Voor een lunch wordt gezorgd. We verwachten voor 16.00 uur klaar te zijn. Als je mee wilt helpen (als adoptieouder van een vogelhuisje of gewoon omdat je dat leuk vindt), ben je van harte welkom om 11.00 uur in buurtpand Koppel. Alle hulp is welkom, dus meld je aan voor deze nuttige en gezellige schoonmaakactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hopelijk tot dan!

Klik hier voor meer informatie over de vogelhuisjes en waar je ze kunt vinden in de buurt.

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok