Zoals velen weten via social media, via-via hebben gehoord of al zelf gemerkt hebben is er een grote beweging op gang gekomen om kwetsbare mensen te ondersteunen in deze tijden. Er zijn aanbiedingen van bijvoorbeeld boodschappen doen, de hond uitlaten of gewoon even een babbel (persoonlijk - met in achtneming van afstand - of via telefoon).

We moeten allemaal uiterst voorzichtig omgaan met elkaars gezondheid, en daarvoor steunen we elkaar graag. Dat is goed én belangrijk!  Waar de ontplooide initiatieven nu echter mee kampen is dat het aanbod van hulp is geëxplodeerd en dat de vraag nog wat achterblijft. Laten wij toch wel alert zijn!!

Wij staan in contact met sociale en zorginstanties en denken op onze eigen manier hier wellicht een mooie aanvulling op te kunnen geven met de bewoners in de buurt.

Dus heb jij / heeft u hulp nodig .... of ken je iemand in de buurt waarvan je weet dat diegene (nu of op termijn) ondersteuning zou kunnen gebruiken, attendeer diegene op deze buurtactie en/ of laat het ons weten. En mocht je zelf open staan om (eenmalig of structureel) een buurtgenoot te helpen, laat dat ons dan ook weten.

Pas goed op jezelf en anderen. Hou je goed!

Hartelijke groet,

Namens de Wijkraad Grunobuurt, Activiteitengroep en Webredactie.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

In Grunobuurt-Noord zitten de eerste boorpalen voor nieuwbouwblok Tractie in de grond. Een vrolijke bouwvakker (?)… https://t.co/ShZBphzBFu

Grunobuurt

Gejuich klinkt op in Grunobuurt-Noord: er is weer stroom! Voor nu ...

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger
Stadspark Groningen tegel sec

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Tegel sec Festivals Stadspark
Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.